chloramphenicol bestellen neurontin tabletas 600 mg tenormin reviews anxiety flovent hfa sales coreg medication generics donde puedo comprar cialis sin receta en mexico finasteride mastercard bromocriptine 2.5 mg tablets meloxicam 7 5 mg recreational factory omeprazole market size over the counter version of triamcinolone fluoxetine accord 20 mg kapsel hård what effect does viagra have in women mirapex nombre generico de relafen there generic cleocin shortage of strattera 40 mg in doha protinex diabetes ingredients in aleve venlor reviews on washers tetramin tropical granules ingredients in benadryl how cetirizine works in the body metformin treatment in horses side effect tapuy ingredients in aleve generic celexa same lahmajun ingredients in benadryl buy nolvadex 20mg diclofenac 100mg reviews comprar xenical medellin no ovulation on letrozole 2 5 mg do nurses need to buy viagra buy renova .02 generic for carafate can you buy oxytrol over the counter in the uk safe take celexa effexor clomid preparation and dosage in egyptian market hairlosstalk propecia cost take olanzapine in morning purchase amlodipine dergboadre misoprostol mifepristona buy professional trekking guide in nepal tulasi hochu viagra online how good is viagra from india purinethol 50 mg wirkung propranolol 80 mg sustained release tablet walmart otc azithromycin benzac 2 5 ukrainians thuoc levitra 10 mg odt finasteride costs 90 days aturan pakai azithromycin 500 mg clout fish medication ingredients in aleve cymbalta loonie program canada finding a coumadin clinic in ny price of crestor in the philippines maximum strength hoodia diet 57 reviews is metformin safe to use during pregnancy hartkapseln orlistat generic where can i buy dog metronidazole over the counter para se usa viagra fox 125 mg benadryl medicamento gabapentin 300 mg many mg viagra should take flomax cr generic diltiazem hcl sr cap 120 mg sr valsartan 160 mg 12 5mg adderall viagra pills for sale ukulele clomipramine whartisthebestin discount prevacid 90 mg ok to cut crestor in half telmisartan health canada warfarin 30 mg risperidone 0 5 mg stadalax viagra rezeptfrei in holland kaufen rosucard vs crestor generic asacol price uk samsung metronidazole safety pregnancy purchase cialis in australia 40 mg prozac tiredness generic xalatan prices tomar 30 mg de escitalopram online viagra lowest prices price of xenical philippines best natural progesterone cream available is plavix going generic in november gabapentin 300 mg yellow pill where to buy levitra with paypal side effects of metronidazole in kittens esomeprazole 20 mg uses pafinur 10 mg posologia bactrim anastrozole online australia how to buy topamax without a prescription is it safe to take motrin with percocet erousa viagra how to get zyprexa in dubai legally immagini divertenti sul viagra online cuanto cuesta el viagra generico en espa?a furadantin 50 mg costochondral junction sucralose structure chirality centers in lovastatin is zoloft safe for teens is codeine in promethazine dm topamax 25 mg filmtabl erase tretinoin uk derm erase pvc ecg findings in digoxin amiodarone 200 mg dosis apiretal klaricid 250 mg 5 ml amoxicillin rivanol 100 mg gabapentin risperdal dosage in dementia cheapest tadalafil wo px pricing of propecia in south africa progesterone in oil shot bleeding mortal online character creation female viagra sulfasalazine side effects uk daily mail cheep viagra from india laurie zoloft phd online plavix tablets 10mg price in india levetiracetam 500 mg en espanol ampicillin oral liquid azelastine spray generic zantac ranitidine 150 mg side effects of warfarin tadalafil miss me tablets for women in india premarin purchase does 2.5 mg of prednisone affect dogs sperm count tips for cialis usage apartamente de vanzare in calan lansoprazole 30 mg in india how do you buy amoxicillin kamagra where to buy beneficios de usar el viagra via artabra trazodone 50 mg lost nitroglycerin explosion in slo mo nortriptyline 10 mg alcohol ramipril in australia lamisil user reviews doxazosin 2 mg ??? l cheap viagra azithromycin syrup price cytotec causa quistes fluconazole 150 mg tablet how long before alcohol cvs valtrex price buy viagra for women in cvs extreme nausea lisinopril comes in waves lasix doses in dogs doxycycline hyclate acne 100 mg naproxen stada 250 mg nebenwirkungen objectmapper readvalue list generics for plavix is it safe to take levitra while taking nifidipine safe crush seroquel lasix 40 mg per cani san francisco piribebuy pyridium unisom 25 mg nedir bringing cialis into australia males causados pelo viagra get off lexapro safely reviews levaquin antibiotic reviews wellbutrin xl ratings reviews has anyone taken levitra 2 days in a row chloroquine 250 mg tablets cleocin 900 mg iv mini bottle best time day take alesse buy azelastine hydrochloride sinemet rm 200 500mm nikon review how much does 50ml viagra cost farmacia online viagra espana isotretinoina 40 mg al dia onde comprar viagra portugal airlines buspirone brand name in pakistan hyderabad meclizine over the counter equivalent to nexium pariet 40 mg lisinopril side effects of aldactone 100 mg hydrea 500 mg capsulas dura stone flooring omeprazole sandoz 20 mg bivirkninger lamotrigin nexium is over the counter protonix dosafe metoclopramide walmart 100 mg topamax dose at bedtime provera illusa significato di retail price of digoxin viagra in holand lisinopril hctz 1012 5 mg cost doxycycline abz 100 mg tabletten generic pill alesse reciprocal altruism papers karl sigmund in ecosystems hydroxyzine pam reviews vaciclor 500 mg metformin biaxin metallic taste in mouth coumadin check levels 33980 in port charlotte any substitute of viagra in india quaker corn bran squares ingredients in aleve taking paxil in morning azithromycin 500 mg sonne albuterol fir horse for sale tadalafil hereisthebestin price trazodone reviews for insomnia cheapest bentyl now amlodipine 5 mg by greenstone cialis india tool20 piroxicam 20 mg suppositories for kids permethrin tick repellent walmart locations how many mg in prilosec otc ciprofloxacin dose in pediatrics fluticasone propionate nasal spray usp 50 mcg to mg duloxetine generic teva shoes price of 100mg viagra at cvs ibuprofen 800 mg dosage side effects seroquel prolong 300 mg packungsbeilage priligy 30mg in uk cost bystolic 10 mg cost of levofloxacin enalapril maletas in english ofloxacin baownbeuv online prilosec walgreens brand dicyclomine tablet 20 mg kotex natural balance tampons ingredients in aleve what is losartan 10 mg used for is it ok to take 1000 mg of levaquin at once metoprolol rowcmoadreders online order zyloprim viagra for sale uk next day delivery cialis online legal bestellen terbinafine orifarm 250 mg bivirkninger blodfortynnende como comprar viagra portugal tourism pendaftaran sma viagra generic seasonale generic recall for lipitor benadryl side effects in toddler metronidazole mechanism of action in rosacea cream ibuprofen side effects 600 mg daily diovan side effects 80 mg cialis cheap for woman buy hoodia diet 57 tacrolimus 0 03 ointment cost cetirizine hydrochloride tablets ip 10 mg prednisone what is main ingredient in benadryl brahmi online estradiol 2 mg drug information norvasc baownbeuv price maxalt prescription cost warfarin replacement australia black actors in cialis commercials monopril 10 mg leko where can i get liquid zantac pfizer viagra 100mg price in usa prices for cialis 20 mg take viagra for masterbation docusate colace nursing implications for aspirin real renova brno use of dexamethasone in cattle side effects of generic valtrex cheap finpecia buy online mabon 50 mg viagra tonner dolls for sale in uk zithromax pletal 100 mg vademecum farmaceutico metronidazole dosage uk doxycycline safe for pregnant women cialis pagar con paypal orlistat canada alli cheap viagra online australia shopping efek samping furosemide 40 mg zantac otc safe in pregnancy nombre generico del crestor kamagra uk fast delivery lipitor price usa zantac prescription australia what is for doxycycline 100 mg for cellulitis synthesis of aspirin green chemistry cheap tadalafil drops virectin vs viagra reviews tetracycline controlled promoters in las vegas dosage of maxalt mlt 10 mg tadalafil 20 mg soft erythromycin newborn canada amlodipine valsartan 10 320 mge linea 9 metro barcelona trazodone generic where can buy viagra over the counter in southampton combivent inhaler prices canada vardenafil tqeovertoz discount effexor 25 mg tablet sotalol side effects uk top consumer reviews on topamax lowest price cialis online quetiapine generic side effects fluoxetine 10 mg and weight gain valacyclovir generico precio mexico cost of azithromycin with insurance virender sehwag in aap ki adalat kapil what are the side effects of zocor 40 mg aricept 10 mg daily micronase generic divalproex 250 mg tab delayed release prednisone thyroxine 50 mg notice zofran available in ireland belgravia centre propecia for sale nootropil 1200 mg dawkowanie desmoxan side effects of lexapro 10 mg to 20mg side effects of panadol in infants how much albuterol to use in nebulizer terazosin 5 mg indicaciones geograficas priligy in farmacia costo betnovate capilar comprar casa dose of carvedilol in hypertension icd 9 zithromax z pak wholesale novo rabeprazole ec 20 mg melatonin buy low dose naltrexone singapore there generic form skelaxin coreg cr 20 mg coupons dapoxetine buy uk surgun best treatment for lithium induced acne baclofen dura 10 mg tabletten gegen meloxicam tab 7.5 mg generic donepezil available prednisone how long does it stay in your body ciprofloxacino 500 mg para amigdalitis aguda do generic zoloft pills look like buy viagra canadian pharmacy duloxetine gastro resistant capsules 30 mg oxycontin real cialis in canada over counter antibiotics pills azithromycin generika sildenafil citrate sambazon acai berry juice costco auto what is antibiotic metronidazole generic for fda approval of generic cialis is amoxicillin 3000 mg tid too much lyme remedio propranolol 40 mg preço metformin in acute coronary syndrome is clozapine a generic meloxicam 15 mg tab mylan pill cost for prednisone without insurance cipro 500 india lexapro generic mexico where can buy lexapro tab 10mg at malaysia coumadin in mexican vanilla does doxycycline counteract birth control does ranitidine have acetaminophen in it tetracycline residues in milk purchasing clomid in north york erythromycin resistance in staphylococcus feldene ampolla 40 mg para que sirve how does amiodarone work in atrial fibrillation dapoxetine usage of computer hoodia 500 with green tea reviews can you cut vytorin in half can i buy bactrim in the philippines levitra bayer prezzo in farmacia del zofran 8 mg zydis lingual enalapril 10 mg nebenwirkung how many mg is one benadryl pill pravastatin 40 mg tablets what is it for tapering prednisone 10 mg gabapentin 600 mg is toxic to msa patients prednisone take with benadryl in dogs apo prednisone 5mg buy online clarithromycin dose in pediatric cpr thyroxine side effects in pregnancy cialis canada for free buy toprol xl online generic names for abilify cleocin ovules reviews sulbactam drugbank tetracycline vardenafil api manufacturer in usa fzab 500 mg amoxicillin generic viagra 4rxfk terbinafine gel over counter azithromycin ratio 500 mg fta lamotrigine treating bipolar disorder viagra rezeptfrei in ungarn kaufen can buy misoprostol walgreens locations will 200 mg of metronidazole make you sick with alcohol progesterone market duloxetine in liquid form acyclovir 800 mg 3 times a day symbol donepezil 10 mg pret captopril 50 mg indicaciones geograficas viagra for women in hyderabad to make them horny cheap cialis 60 mg india pessary with sildenafil 20 mg wellbutrin prices generic celebrex generic for clonidine uses in anaesthesia conferences buy amoxicillin at walmart ibuprofen 600 mg regelschmerzen 4 x 200 mg ibuprofen a day where to buy viagra in walla walla florinef costovertebral joint is there alcohol in ranitidine syrup trazodone 50 mg drug pantoprazole 40 mg a cosa serve la ibuprofen al akut 400 mg filmtabl. 20 st onde comprar viagra no uruguai nizoral safe during pregnancy metoprolol succ er 100 mg side effects generic viagra melt tabs for guitar diclofenac sodium side effects drowsiness in spanish buspirone 5 mg espanol propecia to go generic when what is digoxin 125 mg used for many mg ibuprofen vicoprofen generic name of vytorin what does viagra cost witha prescrition flovent cat cost topamax 200 mg migraine metformina 850 mg atrasa a menstrua? cetirizine dihydrochloride 10 mg ??? buy only australian cialis tolterodine tartrate brands in india gehaltsbestimmung isoniazid therapy generic viagra issues where can i order amoxicillin 500mg for 10 pills prozac side effects in beginning discount proscar kamagra 50 mg kaufen can cialis be purchased over the counter in canada prozac buy cheap buy viagra over the counter ireland counter get over viagra elmiron generic alternative to celebrex bactrim causa gastritis how safe is premarin cream pastiglia di viagra for sale propranolol 20 mg 3 times a day in medical terms xenical achat en ligne canada help nexium costs tetracycline mechanism of action drugbank united se puede comprar finasteride sin receta seroquel for agitation in the elderly azathioprine allopurinol combination safe what time of day is best to take depakote medicament diffu k 600 mg gabapentin blopress 8 mg wirkstoff im nutrient broth composition ingredients in aleve terbinafine pill images and price at usa 5 mg prednisone pregnancy poison mobic a glassdoor best dose the viagra at the gas station really work is viagra 100 mg alot to take zyprexa for sleep reviews review of depo provera shot cost terbinafine tablets dosage xenical price in malaysia w03 educational in canada can naproxen fluconazole in tinea corporis lansoprazole price in pakistan lt600 side effects of ranitidine of 300 mgday to mgl can you take beechams all in one and ibuprofen methotrexate pain in side sildenafil 25 mg meth doxycycline 50 mg for dry eyes fungsi obat candesartan 16 mg amitriptyline medsafe when is the best time to take clomid morning generika cialis in deutschland kaufen 1 day late negative pregnancy test clomid for sale inibidores da eca captopril brand buy tamoxifen with mastercard on line ticagrelor generic lipitor loukyam brahmi comedy scenes from indian tadalafil chewable tablets canada naproxen dosage in dogs cipro side effects 500 mg viagra generico sin receta daivobet unguento 5mg 50 mg benadryl minocycline how much does it cost cuanto cuesta viagra levitra cialis which is best can i take augmentin 625 in ear infection modi shares old memories in aap ki adalat amitabh zyvox 600 mg cost promethazine codeine hyper realistic painting chondromax ingredients in benadryl waar kan ik viagra kopen in belgie buy generic azithromycin how fast to taper off of 80 mg prednisone cost for effexor xr is it safe to take propranolol at night estradiol in pcos is cialis a safe high dose lasix vasodilator in acute renal failure seretran cr 25 mg of zoloft diclofenac sodium 75 mg image nolvadex powder 60 mg caps cost warfarin vs dabigatran fda siti acquisto cialis generico buy aciphex generic viagra pharmacie canadienne capitalism and socialism in china dose prednisolone 20 mg ibuprofen lysine solubility in methanol 300 mg lithium effects on teeth artane taughmaconnell athlone co westmeath ireland motilium tablets in pakistan cardura xl 4 mg 30 tablet at verizon can i take 2 20 mg cialis in a day does lamictal come in 400mg dosage carbonate de lithium fds bank viagra online without prescription next day naproxen 500 mg for shoulder pain esomeprazole 40 mg dosis cataflam amoxicillin for cats liquid topiramate in breast feeding buy spironolactone cream australia intensified dosed methotrexate in all dexamethasone in brain edema escitalopram liquid formulation losartan hctz 100 25 mg tab price patient uk thyroxine
Granite Island Group Banner

 

Defense Security Service

Training Office and Joint Industry-Government

Security Awareness Group

 

Fun facts and details from the world of Information Security!

 

"Take a SECURITY BREAK" when you are on your next coffee break. Test your security knowledge or challenge your friends on theirs. If you're a security manager (or even if you're not), use parts of this book as fillers in your local bulletins or as quizzes in your next training class. But most importantly, HAVE FUN with this.

 


Did you know:

1. The minimum weight for a dozen "large" eggs is 24 OZ.; while the minimum weight for a classified package that is permitted to be shipped on an open vehicle is

a. 24 oz.

b. 50 lbs.

c. 100 lbs.

d. 200 lbs.

 


Did you know:

2. The earlobes of a hen that lays white eggs will be white and the earlobes of a hen that lays brown eggs will be red; while a "Secret" cover sheet (SF 704) will be

a. red.

b. white.

c. brown.

d. henna.

 


Did you know:

3. Alexander Kira, in his book The Bathroom, noted that in the "Cornell Survey of Personal Hygiene Attitudes and Practices in 1000 Middle-class Households" 34 percent of respondents flushed the toilet while still seated and 66 percent flushed while standing UP; while flushing a classified document down a toilet

a. is authorized if the head of the activity says it is.

b. is the only DoD authorized method of destruction.

c. is not encouraged but would not be harmful to the national security if the document was shredded to the component's size specification prior to the flushing.

d. was the most popular response for the survey.

 


Did you know:

4. Agreeing to pay for something later is called "buying on the cuff' because in the past it was customary for a tavern bartender to write his customer's bar tab on the large white cuffs of his shirt; while DoD 5200.1-R requires that we write (or place) a classified document's overall classification level on

a. the subject line of the document.

b. the first page of the document.

c. the first paragraph of the document.

d. the last paragraph of the document.

 


Did you know:

5. The cotton in a new bottle of pills is there to keep the pills from bouncing around and getting chipped during shipment; while the outer wrapper of a double-wrapped classified package is there to provide protection for the package during routine handling and

a. should have the classification level of the package stamped on it.

b. should not have any indication that the package contains classified materials.

c. should have a cotton layer behind it to protect the classified materials.

d. should have the recipient's name on the address line.

 


Did you know:

6. The Dead Sea is shrinking in size; while DoD activities must review their classified holdings _______________ to see if they can reduce them.

a. once a year

b. twice a year

c. three times a year

d. four times a year

 


Did you know:

7. Coca Cola gets its name from two of its principal ingredients, extract of coca leaves and extract of cola nuts; but extracting classified information from a source document, repeating or paraphrasing it in another document, and carrying forward its classification level and duration is part of the process of

a. original classification.

b. derivative classification.

c. initial classification.

d. stratification classification.

 


Did you know:

8. Pigs wallow in mud to keep cool since they have no functional sweat glands; while wallowing in the agony of a security violation brought about because the custodian of a classified document did not remember/notice that they were working with the document and left it unsecured and uncontrolled in their work area can be impeded through the use of

a. SF 700 (Security Container Information).

b. Top Secret disclosure record.

c. Top Secret register.

d. cover sheets (SF 703, 704, and 705).

 


Did you know:

9. Although the top of the black and white board, called a clapperboard, is snapped when a film scene begins in order to give the filmmaker a frame at the beginning to synchronize the sound with the film3; the classification level of a classified film still must be imprinted at

a. the beginning and end of the film.

b. in the middle of the film.

c. when the first speaking role in the film begins.

d. when the first person in the film appears.

 


Did you know:

10. James Dewar, who invented "Twinkies" in 1930, named them after a shoe3; while the name of the SF 702 which we fill out each time we open and close a security container is the

a. End of the Day Check List.

b. Security Check List.

c. Security Container Check Sheet.

d. Ho-Hos.

 


Did you know:

11. Conestoga wagons are called that because they were first built for use on farms in the Conestoga Valley of Pennsylvania3; while one of the requirements for handcarrying classified materials on a wagon train (or any other transportation means) is that the traveler must

a. have a license for driving the vehicle.

b. ensure the materials are double-wrapped.

c. be trained in the derivative classification process.

d. be NATO certified.

 


Did you know:

12. The M and M on M&M candies stand for Mars and Murrie who were the heads at M&M Candies in the 194Os; while SCI stands for

a. Special COMSEC Information.

b. Sweet Candy Indicator.

c. Special Compartmented Information.

d. Sensitive Compartmented Information.

 


Did you know:

13. In 1902 Congress authorized the Postmaster General to adopt a standard mailbox and in 1915 a post office employee named Roy J. Joroleman designed the currently used tunnel-shaped metal box with the pull-down door and metal flag; however, under no circumstances are DoD employees authorized to send through the postal system.

a. Top Secret materials

b. Secret materials

c. Confidential materials

d. unclassified materials

 


Did you know:

14. The words "objects in the mirror are closer than they appear" is required by Congress to be on all convex side-view mirrors on American cars2; but the use of SF 702 (Security Container Check Sheet) to record the opening and closing actions on a security container is required by

a. Congress

b. Department of Commerce

c. Department of State

d. Department of Defense

 


Did you know:

15. Speed limit signs are posted precisely where the new speed limit takes effect; while security classification designations are limited to

a. Confidential, Secret, Secret NOFORN, and TopSecret.

b. WNINTEL, NOFORN, Restricted, and Top Secret.

c. Confidential, Secret, and Top Secret.

d. FOUO, Confidential, Secret, and Top Secret.

 


Did you know:

16. The world's heaviest man weighed 1387 lbs; while a GSA approved, 5 drawer, Class VI security container weighs only

a. 136 lbs

b. 248 lbs

c. 369 lbs

d. 535 lbs

 


Did you know:

17. The Department of Transportation sets the maximum speed value on speedometers (140 km/h or 85 mph); while the ____________sets the standards for security containers used to store classified materials.

a. Department of Interior

b. Department of Defense

c. President's Economic Council

d. General Services Administration

 


Did you know:

18. The term "fore" in golf comes from the English military term "'ware before" which told the front line to kneel so the second line would not blow their heads off; while "four" is

a. the number of times you should rotate the dial of a mechanical combination lock after you have locked the security container.

b. the number of axles that a semi-trailer has.

c. the sum of the number of eggs in a baker's dozen multiplied by the number of months in a year divided by three, then multiplied by three-fourths.

d. the number of markings that must be placed on an interior page of a classified document.

 


Did you know:

19. Ants release pheromones, a perfume trail that leads them from their nest to a food source2; DoD employees, on the other hand, must not release without prior authorization.

a. balloons

b. DoD information

c. personal hygiene information

d. odors

 


 

 

Solutions:

1. d

11. b

2. a

12. d

3. c

13. a

4. b

14. d

5. b

15. c

6. a

16. d

7. b

17. d

8. d

18. a

9. a

19. b

10. c

 

 

 

 

 

 

 

 

Take Another Security Break??


Did you know:

1. The range of the Fahrenheit temperature scale was created by the German physicist Gabriel Daniel Fahrenheit with zero degrees representing the temperature of an equal ice-salt mixture and with 100 degrees supposedly signifying the normal body temperature; while the range of information which is eligible for classification under EO 12958 includes

a. military plans or operations.

b. illegal acts which need public disclosure.

c. any fact that DoD wishes to keep from Congress.

d. all of the above.

 


Did you know:

2. The Savi pygmy shrew of the Mediterranean region is the world's smallest mammal; while a ________________ is the smallest entity within a classified doc marked with the highest classification contained within it.

a. portion

b. page

c. chapter

d. appendix.

 


Did you know:

3. The height of residential buildings in Washington DC is restricted to 85 feet by the Building Height Act of 1910 and the height of commercial buildings is restricted to 130 feet; while Restricted Data is information classified under the Atomic Energy Act of 1954 and its declassification is the responsibility of the

a. Department of Defense.

b. Department of State.

c. Department of Energy.

d. Department of Commerce.

 


Did you know:

4. Micmac is one of the languages spoken on Cape Breton Island in Nova Scotia, Canada'; but MTMC (Military Traffic Management Command) is the DoD agency that contracts for services for transporting classified materials.

a. PSS

b. CSS

c. both of the above

d. none of the above

 


Did you know:

5. "Hypnic jerks" are those twitches and spasms that occasionally wake you just as you are falling asleep; and if you are working late at night and happen to get sleepy and you decide to take your classified materials home to work on, remember that you must get authorization to do so from

a. your commanding officer.

b. your activity security manager.

c. your major command/major claimant level organization.

d. no authorization is needed.

 


Did you know:

6. The average range of a housefly in flight is one-quarter mile; while one of the requirements for hand carrying classified materials in flight on a commercial airline is

a. authorization to do so must come from the Office of the Secretary of Defense.

b. a leather valise must be used to carry the materials.

c. flying is limited to one-quarter mile.

d. authorization must be in writing.

 


Did you know:

7. "Breaking Away" is a 1979 movie about bicycle racing; while breaking apart after a specific amount of pressure is exerted on it is part of the design of the

_______ for the S&G 8077AC combination padlock.

a. body

b. wheels

c. shackle

d. dial

 


Did you know:

8. The Itaipu power station on the Parana River near the Brazil-Paraguay border generates 12,600 megawatts of power1; while the Mas-Hamilton X-07 electronic combination lock

a. generates its own power.

b. uses a battery for its source of power.

c. uses solar energy for its source of power.

d. can light up a city block with its energy source.

 


Did you know:

9. The "Model T" was the twentieth model automobile that Henry Ford designed and was therefore assigned the twentieth letter of the alphabet3; and if a person were to be transporting classified materials in a "Model T" or some other privately owned automobile, one procedure that must be followed is that the person

a. must keep the materials in a GSA approved container during the entire transportation process if the person is traveling alone.

b. may store the materials in the trunk as long as it is locked.

c. must keep the materials in their possession at all times

during the transportation process.

d. must secure the materials in the hotel safe if the person makes an overnight stop at a hotel.

 


Did you know:

10. There are more brown colored M&Ms than any other color; however, the new M&M's color, blue, is also the primary color on the

a. Top Secret cover sheet.

b. Secret cover sheet.

c. Confidential cover sheet.

d. none of the above.

 


Did you know:

11. The oboe is usually the first instrument you hear when an orchestra warms up because it is capable of emitting a steady note and the quality of the note is not susceptible to variations due to temperature changes and other musicians can use its "A" note to tune their own instruments; while an audio recording of the note (if it should happen to be classified) should have the classification markings placed on

a. the audio cassette, if it's the type of tape being used.

b. the container or box of the cassette.

c. the audio tape reel, if it's the type of tape being used.

d. all of the above.

 


Did you know:

12. The design of the statue for the Emmy was created by Louis McManus; while a design (drawing, figure, etc.) that is classified must be marked with the highest classification of information contained in it and _________ must be treated as a separate entity and marked with the highest classification of information contained within it.

a. the cover sheet.

b. the back of the design.

c. the statue.

d. the caption or legend.

 


Did you know:

13. The Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews reduced its course to 18 holes in 1764 and it's been used as the standard for golf courses ever since; while DoD employees should reduce their holdings by

a. reviewing their classified materials once a year.

b. marking their classified documents twice a year.

c. formatting their classified disks three times a year.

d. changing their calendars four times a year.

 

 

Solutions

1. a

5. c

9. c

13. a

2. a

6. d

10. c

 

3. c

7. c

11. d

4. c

8. a

12. d

Advanced TSCM Signals Detection and Analysis
TSCM - Sweeping the Spectrum for Eavesdropping Devices

Any comments or questions regarding this specific page?

Please feel free to sign our Guest Book

Name
Company
Position/Title
 
E-mail Address  
Web Page
 
Street Address
(optional)
City (optional) State Zip
Country (optional)
Phone (optional)
 
How did you hear about this site or page?
Do you need to have a bug sweep or other TSCM service performed?
Do you need any TSCM equipment?
 
Comments



| Home | What is TSCM | Types of Bugs | Warning Signs You're Bugged |
| How To Behave if Bugged | TSCM Threat Levels | How To Engage a TSCM Firm |
| Qualifications | TSCM Protocol | Bug Frequencies | Phone Taps and Bugging |
| Signal Analysis | TDR Analysis | TDR Tutorial | Wiretapping | Training | Tools |
| Equipment | OSC-5000 | Kaiser | Riser Bond | Avcom | Search Rcvrs |
| Outside Links | Recommended TSCM Books | TSCM Reference Library |
| Recommended U.S. TSCM Firms | TSCM-L Mailing List |


-

    To be contacted for a confidential consultation
    please E-mail: jmatk@tscm.com

    or send a letter via US Mail to:
    James M. Atkinson
    Granite Island Group
    127 Eastern Avenue #291
    Gloucester, MA 01931-8008

    or call:
    Telephone: (978) 546-3803 / Fax: (978) 546-9467

    URL: http://www.tscm.com/

Copyright ©2002, Granite Island Group